Op zondag 23 december komt het Amsterdam Symphony Orchestra met haar 70 leden met de trein naar Houten en speelt het concert ‘'Tovernaarsleerling’, gevolgd door de feelgoodfilm ‘Mama Mia’.

Amsterdam Youth Symphony Orchestra
De zeventig jongeren van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, allen tussen de 14 en 19 jaar, komen met de trein naar Houten. Zij spelen het concert van de Tovernaarsleerling. 

Film Mama Mia 
Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Programma:
13.30 uur: inloop
14.00 uur: start uitvoering 'De Tovernaarsleerling'
14.45 uur: pauze
15.15 uur: start film 'Mama Mia'
17.15 uur: einde film

Deze middag wordt onder andere georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. We verwelkomen gasten van de Haltnahuis, Houtens Erf, Boogh, de Krachtfabriek, Vluchtelingenwerk, de Zonnebloem, Lister en onze nieuwe buren van de Slinger.

Er is daarnaast voldoende plek voor de reguliere (film)bezoeker. 

Meer van onze projecten

  • Project
  • 2021

Lichtkunstfestival VONK

Vr 15 oktober t/m za 23 oktober
  • Project
  • 2006-2017

Eerdere edities van Gluren bij de Buren

Zo 1 oktober t/m zo 8 oktober
  • Project
  • 2014

De Droomcirkel

Za 1 februari t/m do 21 juni
  • Project
  • 2013-2017

Rondje Kunst

i.s.m. Belangenvereniging Het Rond, Kunst Om de Hoek en Ars Peintura

Za 8 juni t/m zo 16 juli
}
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht