The Police tribute

Synchronicity is dé Nederlandse The Police tributeband. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een fantastische liveshow en grote hits als So Lonely, Message in a Bottle en Every Breath You Take. Als slagroom op de ‘The Police taart’ staan ook een aantal prachtige songs van Sting op het repertoire.

Synchronicity is een aantal jaren geleden opgericht door zanger en bassist Bert Boven en drummer Erik Koning. Na een aantal formatiewisselingen werd gitarist Marnix Wellinghoff aangetrokken, waarmee Synchronicity zijn uiteindelijke samenstelling kreeg. De stem van Bert is nauwelijks te onderscheiden van die van Sting. Daarnaast is hij een strakke bassist die de specifieke The Police groove accuraat weet neer te zetten. Erik is al van jongs af aan gefascineerd door het drumspel van Stewart Copeland. Ook verzorgt hij de backing vocals. Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Dit resulteert vaak in verrassende improvisatiepartijen en dat maakt een optreden van Synchronicity altijd interessant!

www.jvaproducties.nl 

Meer van ons programma

EGO
  • Cabaret

EGO

Alex Ploeg

Donderdag 20 oktober20:15u
Un Autre Monde
  • Film

Un Autre Monde

Met: Vincent Lindon, Sandrine Kiberlain, Anthony Bajon

Vrijdag 21 oktober19:45u
Ongerijmd
  • Toneel

Ongerijmd

Theaterbolwerk PUNCH met Carine Crutzen, Willem Voogd, Marisa van Eyle e.a.

Zaterdag 22 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht