Skeletje

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

Een keer per jaar vieren ze in Mexico een heel groot feest waar ook skeletten welkom zijn: Día de los Muertos, de dag van de doden. Eng? Nee hoor, een feest juist en het komt nu naar het theater! En iedereen - groot, klein, vlezig of bottig - is welkom. Skeletje is een vrolijke voorstelling met veel kleur, fantasie, humor, muziek en dans. We maken een uitstapje naar het onbekende en weer terug. Het gezelschap Grote mensen maakt theater voor kleine mensen. Beeldende, woeste en komische voorstellingen met slapstick en houtje-touwtje decors over serieuze kleine- en grote-mensen vragen.

vanaf2.nl

Herfststukjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie
Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Tijdens de Herfststukjes willen we zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het programma van alle theaters via www.herfststukjes.nl.

Meer van ons programma

Back to Black
  • Film

Back to Black

Met: Marisa Abela, Eddie Marsan, Jack O'Connell, Lesley Manville

Vrijdag 31 mei19:45u
Laatste Ronde
  • Film

Laatste Ronde

Met: Wim Opbrouck, Rosa Kreulen, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Reinout Bussemaker

Vrijdag 7 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht