Loeren Festival

Loeren is weer terug! Deze eerste jubileumeditie pakken we uit met muziek, theater en meer op zondag 3 juli.

Theater
We geven maar liefst negen jonge theatermakers de kans om zich te presenteren op Loeren Festival. Denk aan Marte Boneschansker met de auditieve voorstelling Bloos de Mannen, Theatergroep MAN || CO met een energieke dansshow over aandacht. Op de oprijlaan van landgoed Wickenburgh produceert Aan de Slinger zelf een voorstelling met 30 jongeren een over vrijheid, een thema wat helaas nog steeds actueel is. Mis de circusvoorstelling Bonje van WIRWARproducties niet en oefen je eigen circus skills met de acrobatiek workshop!

Muziek
Op het podium het Veld geniet je van Douwe Bob, RONDÉ, The Indien en veel meer. En op het Kersenpodium vind je optredens van ZUCO 103, Fenna Ramos en blaast de 12koppige band Valvetronic Brassband als afsluiter de kersenboomgaard plat.

Meer
Het allerleukste van Loeren bij de Boeren is misschien wel de ontdekkingstocht in de kersenboomgaard. Ben jij het beste paard van stal? Paarden Race is een wervelende wedstrijd met toppaarden en aanstormend racetalent. Of creëer je eigen droomwereld met het maken van Droomdeurtjes, maak een museum in een doosje of je eigen dromenvanger. Prikkel je zintuigen met de lekkerste kersen uit de boomgaard, op het blote voetenpad of laat je lekker gaan in de zweefmolen. Te veel om allemaal op te noemen, laat je verrassen!

Nieuwe naam
En we hebben een nieuwe naam: Loeren. De naam is kort, krachtig en staat voor het loeren en het ontdekken van nieuwe muziek, locatietheater, lekkere streekbiertjes en vooral voor het avontuur in de kersenboomgaard waar van alles te ontdekken valt.

Kaartverkoop
Over het festival is zoveel te vertellen dat we er een toffe eigen website voor hebben gemaakt. Klik hier om naar de Loeren website te gaan, óók de plek waar je de tickets meteen kunt kopen.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 11 juni 20:15u
Buitenbioscoop: Spencer
  • Film
  • Buiten spelen

Buitenbioscoop: Spencer

Met: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall

Vrijdag 9 september21:30u
Amai
  • Cabaret

Amai

Pieter Verelst

Zaterdag 8 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht