Legends from Heaven

Deze voorstelling is UITVERKOCHT. U kunt zich plaatsen op de wachtlijst. Indien voor de  voorstelling kaarten vrijkomen, nemen wij contact op met de personen op de wachtlijst, op volgorde van inschrijving. 

Over de doden niets dan goeds als het aan zanger en gitarist Erwin Nyhoff ligt. In Legends from Heaven brengt hij een eerbetoon aan een groot aantal overleden iconen uit de popmuziek. Gewapend met slechts zijn gitaar en fantastische stem vertolkt hij songs van grootheden als Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie. Daarnaast dalen er een paar vaderlandse helden uit de hemel neer zoals Herman Brood en Ramses Shaffy. Erwin Nyhoff was te zien bij The Voice of Holland, maar had lang daarvoor al een succesvolle carrière met The Prodigal Sons. Hij timmert als soloartiest ook al jaren succesvol aan de weg.  

erwinnyhoff.nl 

Deze voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy. Houd rekening met een korte maar rustieke wandeling van de parkeerplaats naar het landhuis. Zie www.landgoedwickenburgh.nl voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving.

Meer van ons programma

Back to Black
  • Film

Back to Black

Met: Marisa Abela, Eddie Marsan, Jack O'Connell, Lesley Manville

Vrijdag 31 mei19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht