Za 23 feb Mix & Match

Zaterdag 23 februari is een dag waarop het hele programma in het teken van ruimte en het heelal staat. Met de film Arrival, een filmhap, een inleiding én de voorstelling Starry, Starry Night. Stel zelf uw programma samen: Mix & Match!

Hieronder in het kort het programma. Klik in het menu aan de linkerzijde voor meer informatie en het bestellen van tickets per onderdeel.


16.00 uur: Film 'Arrival'
In de Kleine Zaal draait de film Arrival, een hersenkrakende sciencefiction-thriller van regisseur Denis Villeneuve.
18.00 uur: Film- en theaterhap 
De verkoop voor de Film- en theaterhap is gesloten!

Schuif met andere bezoekers aan in de foyer en geniet van een heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker.
19.15 uur: Inleiding Starry, starry night
Wetenschapsjournalist Govert Schilling deelt met u zijn grote fascinatie voor het heelal en de ruimtevaart.
20.15 uur: Voorstelling Starry, starry night
Bezoek de voorstelling Starry, Starry Night waarin Leoni Jansen & Govert Schilling een muzikaal theatercollege geven over sterren en planeten, ruimte en tijd en de muziek van onze aarde. 

 

Let op: tickets voor de filmhap zijn te koop t/m donderdag 21 februari, of eerder wanneer het uitverkocht is. Er is plek voor maximaal 60 personen. De filmhap gaat door bij voldoende belangstelling. Is dit niet het geval, dan stellen we u hierover enkele dagen voorafgaand op de hoogte en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht