Denk je dat je alles gehad hebt...

Theaterkoor Houten heeft besloten om de voorstelling 'Denk je dat je alles gehad hebt...' te annuleren. Vanwege de Corona-virus maatregelen heeft het Theaterkoor geen mogelijkheid om te repeteren. 

Voor Theaterkoor Houten verzorgen wij de kaartverkoop als extra dienstverlening. Zij bepalen hun eigen ticket-afhandeling, wat wij voor hen zullen uitvoeren. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij kopers per e-mail berichten. 

Op 27 en 28 juni 2020 brengt Theaterkoor Houten weer een geheel nieuwe voorstelling ‘Denk je dat je alles gehad hebt…’ op de planken in Aan de Slinger in Houten.

Loes en Lowiese runnen een “health and care centre”. Louise heeft haar centrum opgericht in de tijd van de particuliere zorgverzekering en ziekenfonds. Met de privatisering van de zorg kwamen de problemen; allerlei behandelingen werden niet meer vergoed, er moest bezuinigd worden, en moesten meer rijke patiënten binnen worden gehaald die zelf hun behandeling konden betalen. Onder financiele druk besluiten de dames de deuren te openen voor Jan en Alleman, en verliezen daarbij volledig het overzicht. Uiteindelijk is het aan de patiënten om hun Centrum te redden, maar is het dan niet al te laat? 

In dit tragikomische muziektheaterstuk worden de misstanden en de bezuinigingen op de zorg in Nederland op de hak genomen, en tevens aan het spreekwoordelijke en letterlijke licht gebracht. In stijl van Theaterkoor Houten blijft dit een familievoorstelling en zal ook zeker de lach een grote rol spelen, maar wordt het onderwerp wel scherp behandeld.

De artistieke en muzikale leiding is in handen van onze dirigente Jenny van Huissteden. De regie is in handen van Dookje Engelhard-van Dieren. Zij reist al 10 jaar door Nederland met haar komisch muziektheater-gezelschap ‘De meiden van LOS’.

Kaartverkoop via Aan de Slinger (excl. drankje)

Normaal € 16,-
Jeugd t/m 12 jaar € 12,-

www.theaterkoorhouten.nl

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 16 november 20:15u
Robin?!
  • Houten Presenteert

Robin?!

Productieklas 3 - Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

Donderdag 16 juli21:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten