Cultuurnacht Houten 2021

De Cultuurnacht Houten is een jaarlijks terugkerend fenomeen en staat dit jaar gepland op zaterdag 27 maart. Echter door het Covid-19 virus kan het evenement ook in 2021 helaas geen doorgang vinden. Het is spijtig dat het culturele leven nog steeds stil ligt en dat de ondernemers de deuren gesloten moeten houden.

Afgelopen periode ontving de organisatie van heel veel mensen mooie brieven en verzoeken. Eens te meer blijkt dat we een bruisende gemeente zijn, vol van creatieve ideeën en ook dat iedereen verlangt naar het ‘feestje’.

Daarom hebben Omroep Houten, Aan de Slinger én de Cultuurnacht Houten samen besloten op 27 maart 2021 de Cultuurnacht digitaal te gaan vieren!

Het plan is om samen online te kijken, luisteren en te genieten van de acts, de muziek en de presentaties die allemaal horen bij het vieren van de Cultuurnacht. Via de website, Facebook én Youtube van Omroep Houten is deze avond live vanuit Aan de Slinger live te volgen.

Uitnodiging
Laten we op 27 maart met zijn allen een mooie avond organiseren en kom gerust met ideeën. Meld je aan via secretaris@cultuurnachthouten.nl

De komende weken volgt er meer informatie via de website www.cultuurnachthouten.nl

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 28 november 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten