Blok & Doos

Blok & Doos is een beeldende, woordloze voorstelling van de makers en spelers van het prachtige Poppetje van Papier. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld. In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vier kant, geel is geel, alles is gerang schikt en iedereen heeft een eigen plek. Lekker overzichtelijk. Tot er plotseling een eigenzinnig blok in de doos terechtkomt. Alle andere blokken zijn van slag. Het nieuwe blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven. Maar het laat de andere blokken ook zien dat er hele mooie, nieuwe dingen kunnen ontstaan door samen met verschillende vormen iets op te bouwen. 

Blok & Doos wordt een poëtische ‘woordeloze’ beeldende voorstelling van de makers én spelers van Poppetje van Papier. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld.

degrotehaay.nl

Lente-uitjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie
Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Tijdens de Lente-Uitjes willen we zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het programma van alle theaters via www.lente-uitjes.nl.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Pianodocenten van het Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 8 juni 20:15u
Radical
  • Film

Radical

Met: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jennifer Trejo

Donderdag 13 juni19:45u
Who's the man
  • Cabaret
  • jong talent

Who's the man

Stefan Hendrikx

Zaterdag 28 september20:30u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht