Zoals in een sprookje

Musical College de Heemlanden

Zoals in een sprookje 
Niemand weet wat er gebeurt op het hof.  
Niemand weet hoe men zich er gedraagt en hoe men zich er kleed. 
Niemand komt ooit op het hof na een verschrikkelijke gebeurtenis. 
De Koning heeft zich opgesloten en het volk heeft hem al in geen tijden meer gezien.  
Niemand weet hoe het met hem gaat. 
 
Drie journalisten krijgen de opdracht om een artikel te schrijven over wat er aan de hand is op het koninklijke hof. Ze onderzoeken welke impact een verschrikkelijke gebeurtenis heeft gehad op de koninklijke familie, de koning, de koningin, hun dochter en hun zoon. Op wat voor manier gaat elk individu om met dit grote verlies. Op wat voor manier heeft rouw impact op hun leven. 

Voorbereiding 
Vanaf begin oktober zijn leerlingen en docenten van de Heemlanden druk bezig geweest met de voorbereidingen en repetities van deze theatervoorstelling. In de week voor de voorjaarsvakantie bekijken al onze leerlingen de voorstelling. Op donderdagavond is traditiegetrouw de galavoorstelling waar ouders, familieleden en andere geïnteresseerden de productie kunnen komen bewonderen. De gala-avond is donderdagavond 24 februari 2022, 19.30 uur.

Galavoorstelling donderdag 24 februari
Gelukkig mogen er toch meer toeschouwers in de theaterzaal voor de voorstelling Zoals in een sprookje. Iedereen is dus van harte welkom. Zowel familieleden van alle leerlingen die keihard meegewerkt hebben aan deze voorstelling als andere geïnteresseerden. Kaartjes a €5,- zijn te koop bij de receptie van College de Heemlanden tussen 8.00 en 16.15 uur. Graag contant en gepast betalen of stuur een mailtje naar info@heemlanden.nl voor het reserveren van een kaartje. 

Zoals in een sprookje
Het script Zoals in een sprookje is dit jaar geschreven door een van onze eigen leerlingen Maud Hulleman uit A6. Drie journalisten krijgen de opdracht om een artikel te schrijven over wat er aan de hand is in het koninklijk paleis. Eigenlijk weet niemand wat er gaande is.  

Dit verhaal is het uitgangspunt voor de voorstelling die gemaakt is door heel veel talentvolle leerlingen van onze school en begeleid door enthousiaste collega’s. Leerlingen van klas 1 tot en met klas 6 die grimeren leuk vinden, talentvol op het gebied van dans en zang zijn of het leuk vinden om hun creativiteit onder begeleiding van een docent beeldende vorming los te laten op het maken van het decor. Ook de leden van onder andere onze schoolband doen mee.   

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens,  

ook namens de vormgevers, muzikanten, dansers, zangers, spelers, visagisten, productieleiders en regisseurs 

9461
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht