Zangcafe 23 nov: The Beatles en The Rolling Stones!

Het is 50 jaar geleden dat het album Abbey Road van The Beatles uitkwam. Nog steeds worden de nummers van The Beatles en van The Rolling Stones beluisterd. Een mooi thema voor het eerste Zangcafé van het seizoen 19-20!

 Het Zangcafé, een drukbezochte open podium voor zangliefhebbers, vindt 23 november plaats in de kleine zaal van Aan de Slinger.  “Nu is mijn vader een Beatles fan, maar gaat mijn moeder toch meer voor The Rolling Stones. Het verschil tussen de stoere blues en rock van de Stones en de vaak gevoelige muzikale meesterwerkjes van The Beatles zorgen op dit Zangcafé vast voor een diverse avond!” Aldus Emily van Orsouw.

Samen met Ri-Jean Mertens en Charles van der Dijssel organiseert ze het Zangcafé. Ri-Jean en Emily als zangdocent verbonden aan het Houtens Muziekcollectief en verheugen ze zich enorm op de  aanstaande editie.

Het Zangcafé is een open podium in een ontspannen omgeving, met elke keer een ander thema. Een groot deel van de middag of avond is geïnspireerd op dit thema. Het Zangcafé is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden, voor jong én oud. Kom voor een middag of avond vol zangplezier! Als je wilt zingen, kun je ter plekke inschrijven.

Kom op 23 november naar Aan de Slinger! Aanvang: 20.00 uur.
Kaartverkoop via Aan de Slinger (excl. drankje)
Normaal € 4,- Jeugd t/m 18 jaar € 2,-

Tickets & meer info, klik HIER

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht