Word jij onze nieuwe webredacteur van UitinHouten?

Aan de Slinger verzorgt al enkele jaren de inhoud van de uitagenda UitinHouten. Via de website UitinHouten is in één oogopslag te zien wat er in Houten gebeurt op het gebied van muziek, theater, cursussen en evenementen.

Wij zoeken per direct voor minimaal een jaar een: Webredacteur voor de website www.UitinHouten.nl (M/V) (gemiddeld 6 uur per week)

Functieomschrijving
Persberichten over diverse activiteiten in Houten komen binnen en dienen op de website www.uitinhouten.nl te worden geplaatst. De website is achter de schermen al vernieuwd, binnenkort wordt deze nieuwe site gelanceerd. Jij wordt onze nieuwe webbeheerder voor de mooie Uitagenda van Houten. Iedere week maak je vanuit de UitinHouten een selectie die in het Houtens Nieuws worden geplaatst. Ervaring met websites is geen vereiste, wel is een goede Nederlandse taalbeheersing noodzakelijk. Je hebt een goed oog voor nieuwswaarde en zoekt zelf ook actief naar interessante gebeurtenissen en evenementen. Daarnaast zijn er een aantal doorlopende taken, zoals het bijhouden van de culturele kaart van Houten en uitbreiden en up tot date houden van het Facebook account van UitinHouten.

Functie-eisen:
• Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
• Je werkt secuur en georganiseerd
• Affiniteit met kunst en cultuur
• Je beheerst het Nederlands foutloos en hebt een vlotte pen voor enthousiasmerende teksten.
• Woonachtig in omgeving van Houten is een pré

Wat bieden wij?
• Een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.
• Een plek in een klein en hecht team waar je veel zelfstandigheid krijgt.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar Bea Nederhoff (cultuurmakelaar) via cultuurmakelaar@aandeslinger.nl.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht