Wil jij jong talent uit Houten steunen?

Uw naamsvermelding op de trap 
Voor slechts €250,- ex btw kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan de culturele ontwikkeling van jong talent uit Houten. Kies een trede uit die nog beschikbaar is en wij zorgen ervoor dat uw naamplaatje tot september 2028 op De Trap wordt bevestigd! 
Meer weten of sponsor worden? Stuur dan een berichtje naar directie@aandeslinger.nl

Kent u onze 'trap naar groei en ontwikkeling van jong Houtens talent' al? De Trap staat in de foyer van Aan de Slinger en alle bezoekers van het gebouw, maar liefst 450.000 per jaar, ontmoeten elkaar hier. Niet alleen theater- en filmliefhebbers, maar ook veel kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Boven de Theaterzaal bevinden zich namelijk ruim twintig lokalen, welke gebruikt worden door College de Heemlanden voor hun kunstvakken, door de docenten van het Houtens Muziek Collectief en andere cursusaanbieders. De Trap brengt iedereen naar waar hij of zij moet zijn in het gebouw om te dansen, spelen, musiceren, zingen en meer. Een trap waar menig jong talent uit Houten en omgeving zijn of haar stappen zal maken!

Dankzij sponsoren die als tegenprestatie hun naamplaatje op onze Trap mogen plaatsen, worden jonge talenten uit Houten gesteund. De komende vijf jaar komt de opbrengst van De Trap ten goede aan de Jonge Makers Playground. Zij kunnen bij ons repeteren, werken, een voorstelling geven en begeleiding van ons professionele theaterteam krijgen.

Wilt of kunt u zelf niet bijdragen, maar weet u andere organisaties die wellicht geïnteresseerd zijn? Tip ze dan zeker De Trap!
 

 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht