Voorstelling Firma Dochters & Zonen wordt een film!

Voorstelling Firma Dochters & Zonen wordt een film!

Wegens de lockdown is de voorstelling verzet van december 2020 naar mei 2021. De lockdown is voorlopig nog niet voorbij. Aan de Slinger blijft gesloten t/m 25 mei 2021. Onze sluiting sinds december 2020 heeft natuurlijk ook praktische gevolgen voor de voorstellingen van ‘Firma Dochters & Zonen’. 

 

Gedurende de lockdown was een repetitieperiode met alle spelers en het artistieke team vanwege de maatregelen niet mogelijk. Het project heeft dus erg lang stilgelegen. Half april moesten we concluderen dat het opvoeren van de voorstelling ‘Firma Dochters & Zonen’ op 7, 8 en 9 mei helaas niet mogelijk was. 

Gelukkig hebben we goed nieuws!
In plaats van de voorstellingen opnieuw te verplaatsen, wordt de voorstelling opgenomen als film. Alle jongeren krijgen een rol en gaan schitteren in dit bijzondere project. De filmopnames vinden van donderdag 6 t/m zaterdag 8 mei plaats in Aan de Slinger. Er zijn voldoende voorzorgsmaatregelen genomen om de opnames coronaproof plaats te laten vinden. 

Vertonen van de film
Vanwege de huidige lockdown en de kleine kans op versoepelingen in de cultuursector op korte termijn, kunnen we nog niet voorspellen wanneer een filmvertoning plaats kan vinden. We houden de bezoekers en geïnteresseerden op de hoogte via sociale media en onze website. 

Kijkje achter de schermen? 
De jongeren plaatsen foto's en video's op de instagrampagina: https://www.instagram.com/firmadochtersenzonen2020/

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht