verlenging coronamaatregelen t/m 14 januari 2022

Verlenging huidige coronamaatregelen
Tijdens de persconferentie van dinsdag 14 december is aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd. Coronamaatregelen voor Aan de Slinger: dagelijks om 17.00 uur sluiten onze deuren. Programmering overdag is wel toegestaan met de anderhalve-meter-setting, coronatoegangsbewijs en mondkapjesplicht. Deze maatregelen gelden t/m vrijdag 14 januari. Bezoekers met tickets in deze periode ontvangen bericht met meer informatie over de ticketafhandeling. Aan de Slinger blijft programmering overdag aanbieden, indien mogelijk. Uiteraard zo veilig mogelijk met anderhalve-meter-setting. Via onze mailings en website houden we u hiervan op de hoogte. 

Programma t/m 14 januari 2022
In de periode t/m 14 januari hadden we een aantal films en voorstellingen geprogrammeerd. Per event laten we bezoekers met kaarten per e-mail weten wat de gevolgen zijn: verplaatsen of definitief afgelasten. En wat dit betekent voor de ticketafhandeling. We zullen deze informatie ook kort op de website plaatsen bij elk event. Gezien het grote aantal afgelastingen, kunnen we dit niet in één keer verwerken en worden de nieuwsbrieven verstuurd met enige spreiding de komende dagen. Dank voor uw geduld hierin.

Onderstaand treft u een overzicht van de programmering t/m 14 januari, even voor uw overzicht.

Flexwerken
Bezoekers zijn overdag tot 17.00 uur van harte welkom om te komen flexwerken in de foyer van Aan de Slinger. Het tonen van een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje is verplicht. 

Tot slot
We brengen in goede tijden met alle plezier een prachtige culturele programmering. Waarmee we hopen u een heerlijke afwisseling in het dagelijks leven te geven. Nu zijn onze gedachten bij de medewerkers in de zorg en alle ondernemers bij wie het water aan de lippen staat. We hopen dat zij deze periode doorstaan.

Voorstellingen 
di 4 en wo 5 januari - Trijntje Oosterhuis - What The World Needs Now 
wo 12 januari - BEER theaterproducties met Leny Breederveld en René Groothof - De Reiziger
do 13 januari - Kiki Schippers - MEER
vr 14 januari - Hajo Bruins, Oda Spelbos, Willem Voogd e.a. - Bonita Avenu

Films
di 21 december - Herself
wo 22 en do 23 december - Spencer
di 28 december - Martin Luther King vs. The FBI 
wo 29 en do 30 december - The United States vs. Billie Holiday 
di 4 januari - The Rescue 
do 6 en vr 7 januari - The Power of the Dog
di 11 januari - Annette
do 13 en vr 14 januari - House of Gucci 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht