Toch nog een Warme Wintermiddag!

Aan de Slinger organiseert al een aantal jaar de Warme Wintermiddag. Deze middag is speciaal voor een bijzondere groep Houtenaren voor wie kerst niet vanzelfsprekend de leukste tijd van het jaar is. Op het programma stond onder meer
een concert van het AYSO (Amsterdam Youth Symphony Orchestra) en een vertoning van de film Yesterday. Helaas kon de Warme Wintermiddag dit jaar niet plaatsvinden in Aan de Slinger vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.


Ondanks de lockdown wilde Aan de Slinger een groep Houtenaren toch nog een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Zo zijn de genodigden van de Warme Wintermiddag de afgelopen week thuis verrast met een speciale goodiebag. Een
aantal Houtense organisaties zoals Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Het Haltna Huis en Houtens Erf werkten graag mee aan dit project door de goodiebags te verspreiden. De goodiebags zijn tot stand gekomen dankzij de sponsoren:
kunstenares JoCa, Ici Paris XL, Bruna, Wereldwinkel, Mirjam Debets en Deksels Lekker. JoCa heeft speciaal voor deze goodiebags door haar zelf gemaakte broches en een eigen ontworpen kaartspel aangeboden. Aan de Slinger hoopt in 2022 weer een Warme Wintermiddag met programma in het theater te kunnen aanbieden om de speciale gasten als echte VIP’s te ontvangen!

foto: René van den Brandt

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht