Toch nog een Warme Wintermiddag

Al een aantal jaren op een rij organiseert Aan de Slinger de Warme Winterdag. Speciaal wordt deze Warme Wintermiddag georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden en waarvoor kerst niet als vanzelfsprekend de leukste tijd van het jaar is. Dit jaar is de Warme Wintermiddag helaas geannuleerd vanwege de strenge lockdown waarin we ons nu begeven.

Daarom werden deze mensen thuis in het zonnetje gezet. Maar liefst 60 goodiebags werden rondgebracht van mensen van de Krachtfabriek, Vluchtelingenwerk, Reinaerde, de Zonnebloem en Lister om deze mensen een hart onder de riem te steken na dit enorm uitdagende jaar. 
En dat is gelukt! Enkele reacties waren: “Dat warme gevoel is wel gelukt!” , “Dit is wel een hele leuke verrassing!” en  “We hadden ons zo verheugd op deze middag.” 

Aan de Slinger hoopt in 2021 deze bijzondere groep mensen weer gewoon in Aan de Slinger als echte VIP’s te mogen ontvangen.
De goodiebags zijn tot stand gekomen met de sponsoren Albert Heijn ’t Oude Dorp, Merkens Tuincentrum, Kapsalon Hair & Beauty Houtens Hart, Echte Bakker Michel, vrijwilligers van Aan de Slinger en kunstenares JoCa.
 

4677
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht