Start vrije kaartverkoop veelgestelde vragen

Vandaag start de vrije kaartverkoop voor seizoen 2019-2020. Een moment waarop het altijd even heel druk is. Zowel qua aantal bezoekers op de website, als per e-mail en telefonisch. Gaat er bij het bestellen iets niet goed? Lees hieronder alvast de antwoorden op veelgestelde vragen. En neem indien nodig contact met ons op.

* Account aanmaken. Om via de website te kunnen bestellen, dient u een account te hebben. Heeft u nog geen account, maak deze dan aan door op www.aandeslinger.nl rechtsboven op de pagina op het poppetje (account) te klikken. Daarna kunt u gaan winkelen.

* Inloggen lukt niet. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan in het inlogscherm op 'wachtwoord vergeten' en volg de stappen. Het is telefonisch niet mogelijk uw wachtwoord te herstellen, vanwege privacywetgeving kunnen wij deze gegevens niet zien.

* De voorstelling is al uitverkocht. Voorafgaand aan de vrije verkoop hebben wij een Vriendenvoorverkoop: wie Theatervriend van Aan de Slinger is, kan eerder bestellen. De Vriendenvoorverkoop is gestart op 7 mei. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf dat moment in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht.

* Foutmelding plaatskeuze. De door u geselecteerde plaatsen worden voor u vastgelegd zodra u bij de voorstelling op 'Bestellen' klikt. Krijgt u een foutmelding, dan heeft een andere bezoeker met dezelfde plaatskeuze net iets eerder dan u op ‘Bestellen’ geklikt. De stoelen zijn dan vergeven. U krijgt een foutmelding en dient een nieuwe plaatskeuze te maken, indien nog beschikbaar.

* Max 10 kaarten. Via de website kunt u per voorstelling maximaal 10 kaarten bestellen (indien nog beschikbaar). Dit is op verzoek van de artiesten. Wilt u meer dan 10 kaarten bestellen, neem dan contact met ons op.

* Foutmelding internetbankieren. Heeft u een bestelling geplaatst en krijgt u een foutmelding zodra u wilt gaan betalen en/of de melding dat uw winkelwagen leeg is, neem dan meteen telefonisch contact met ons op: 030 - 63 51 024 keuze 1 - keuze 1.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht