Start Vriendenverkoop veelgestelde vragen

Vandaag start de Vriendenvoorverkoop voor seizoen 2019-2020. Een moment waarop het altijd even heel druk is. Zowel qua aantal bezoekers op de website, als per e-mail en telefonisch. Gaat er bij het bestellen iets niet goed? Lees hieronder alvast de antwoorden op veelgestelde vragen. En neem indien nodig contact met ons op.

* Vriendenvoorverkoop. Van 7 mei 9.00 uur tot 13 mei 9.00 uur is het Vriendenvoorverkoop. Bent u geen Theatervriend (DUO), dan kunt u in deze periode geen kaarten bestellen. Nu nog vriend worden? Dit kan tot uiterlijk donderdag 9 mei. Klik hier voor het aanmeldformulier. 
https://www.aandeslinger.nl/info/theatervriend-en-filmfan/theatervriend

* Inloggen lukt niet. Let op dat u het account gebruikt waarop het vriendschap staat geregistreerd. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan in het inlogscherm op 'wachtwoord vergeten' en volg de stappen. Het is telefonisch niet mogelijk uw wachtwoord te herstellen.

* Foutmelding internetbankieren. Heeft u een bestelling geplaatst en krijgt u een foutmelding zodra u wilt gaan betalen en/of de melding dat uw winkelwagen leeg is, neem dan meteen telefonisch contact met ons op: 030 - 63 51 024 keuze 1 - keuze 1.

* Geen e-tickets. U heeft de bestelling en betaling afgerond, de ‘bevestiging betaling’ per e-mail van Aan de Slinger ontvangen, maar er zitten geen e-tickets bijgesloten in de e-mail. Oorzaak: door de piekdrukte zijn de kaarten niet als bijlage meegestuurd. Uw bestelling is wel verwerkt. Wij zullen de e-tickets op een later moment alsnog nasturen. 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht