Seizoensopening LIVE 2023!

Op 29 september vindt de officiële en feestelijke start van een nieuw seizoen plaats! Een avond met een gezellig programma vol previews van artiesten in de Theaterzaal en de film Les Cyclades in de Kleine Zaal.

Veel zin om naar het theater te gaan, maar nog wat inspiratie nodig? Kom dan op vrijdagavond 29 september genieten van een avond vol previews van het komende seizoen!
 
We starten de avond meteen op flitsende wijze: SHIFFT | Jasper van Luijk laat een preview zien van de dansvoorstelling One Touch. Vervolgens zal theaterdirecteur Arjen Berendse het seizoen op officiële wijze openen, waarna we doorgaan met cabaret. Valentina Tóth (het comedy talent van 2023!) geeft een preview van haar debuutprogramma Wildbloei; een muzikale one woman show.
Thijs Borsten en Izaline Calister geven een preview van de toneelvoorstelling De eeuw van Harry Belafonte, waarin zij samen met Leoni Jansen en Roël Calister een eerbetoon ten gehore brengen aan de zanger met zijn aanstekelijke nummers Island in the Sun, Matilda en Day-O. Halverwege de avond geeft Elke Vierveijzer een sneak peek van haar voorstelling Drift. Extra leuk om te weten: deze voorstelling gaat bij Aan de Slinger in première! De avond wordt afgesloten met meer informatie over het theaterproject Future Citizens
Het programma is rond 22.15 uur afgelopen.
 
Meer een filmliefhebber? Om 19.45 uur draaien we de film Les Cyclades in de Kleine Zaal!
 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht