Pecha Kucha Night

Pecha Kucha Night, voor het eerst in Houten!

Een creatief, innovatief of duurzaam idee?
Presenteer het met 20 slides x 20 seconden!

PechaKucha is een wereldwijd fenomeen dat uitgaat van een simpele gedachte: een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden. Tijdens een PechaKucha bijeenkomst presenteren creatieve ondernemers hun ideeën aan het publiek en elkaar, in een format van 20 slides en 20 seconden per slide. PechaKucha is een levendig podium. Dé plek voor inspiratie, kennisuitwisseling, creativiteit en innovatie. Maar ook een plek waar vraag en aanbod kan samenkomen. PechaKucha biedt een platform waar creatieve netwerken ontstaan.

Meld je aan!
Op 20 maart 2019 vindt de eerste PechaKucha Night in Houten plaats. In Aan de Slinger zal het bruisen van de creatieve, innovatieve en duurzame ideeën. Maak jouw idee zichtbaar! We nodigen je uit om je aan te melden als spreker. Stuur hiervoor een e-mail naar events@aandeslinger.nl vóór 15 februari 2019 waarin je kort je idee toelicht. Alle sprekers krijgen vooraf een workshop aangeboden hoe je de beste PechaKucha presentatie maakt.

De presentatie is in handen van Oscar Kocken. Hij interviewt, schrijft, presenteert en maakt theater. Je kunt hem onder andere kennen als presentator van ‘Zomaar een gast’ op NPO3 en FORTE festival.

2196
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht