Online theaterevent: Schuld of onschuld

Online theaterevent: Schuld of onschuld 

Pierre Bokma, Monic Hendrickx e.v.a. in nieuwe versie online rechtszaak

Afgelopen kerstperiode lanceerde Hummelinck Stuurman Theaterbureau het theatrale, online rechtszaakspel Schuld of onschuld: De Kerstmoord. In maart komt het vervolg: De Droommoord. Als publiek kun je online deelnemen in de grootste volksjury ooit. 

Op 8 maart start het Droommoord-proces. Wie een ticket (€ 15,-) koopt via www.schuldofonschuld.nl krijgt online toegang tot steeds nieuwe video-getuigenissen, verklaringen en pleidooien. Na de procesdagen beslissen de deelnemers over schuld of onschuld. Een week later, op 15 maart, komt een video online waarin te zien is wat er daadwerkelijk gebeurde. Is de verdachte terecht veroordeeld of vrijgesproken?

Net als in die eerste editie nemen Jan Kooijman en Louise Korthals het tegen elkaar op als advocaat en Officier van Justitie. Naast hen is Jules Croiset weer te zien als de voorzitter van de rechtbank en zijn er dit keer rollen voor Monic Hendrickx, Victor Reinier, Pierre Bokma, Ellie Lust, Raymond Thiry, Britt Scholte, Hans Dorrestijn, Vincent Croiset, Raymonde de Kuyper, Maya van As, Kees Boot en Brigitte van Bakel. 

Meer informatie www.schuldofonschuld.nl 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht