Nationaal Theaterweekend 26, 27 en 28 januari 2024

Nationaal Theaterweekend 26, 27 en 28 januari 2024
Programma compleet!

Het is weer de hoogste tijd om het leukste weekend van het jaar te presenteren: het Nationaal Theaterweekend! Drie dagen lang zetten we het theater op z'n kop. Het weekend vindt plaats op 26, 27 en 28 januari 2024 en ons programma is nu compleet. Van cabaret, muziek en jeugdtheater, tot workshops, films en veel extra activiteiten. Kom met het gezin zelf Pizza maken en eten voorafgaand aan de jeugdvoorstelling. Laat de spieren rollen en doe mee met de Bootcamp door het theater. Leer hoe je grime (schmink) aanbrengt, hoe stage fighten werkt of laat je rondleiden door onze theaterdirecteur Arjen Berendse. We bieden twee workshops dans, één voor 4 tot en met 6 jaar, en één voor 55-plussers. En nog veel meer. Neem een kijkje op de website.

Het Nationaal Theaterweekend is een weekend voor iedereen: jong, oud, nieuwe en vaste bezoekers. Elke voorstelling of activiteit kost tussen € 3,- en maximaal € 10,- en sommige programma-onderdelen zijn gewoon helemaal gratis. De kaartverkoop is gestart. Wees er op tijd bij want voor sommige activiteiten is beperkt plek!
Bestel via onze website, of koop de tickets bij onze verkooppunten De Groeverij en de twee vestigingen van The ReadShop. Tickets voor de arrangementen en workshops zijn alleen via de website of via ons kantoor te bestellen.

Met het Nationaal Theaterweekend zetten we ons theater, het middelpunt van cultureel Houten, extra in de spotlights. We rollen de loper uit en heten je van harte welkom.

Het Nationaal Theaterweekend wordt landelijk mogelijk gemaakt met bijdragen van de VriendenLoterij, het Nationaal Theaterfonds, het Cultuurfonds en de VVTP.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht