MidzomerFestival

Zaterdagavond 22 juni van 20:00-23:00 uur vindt de tweede editie van het MidzomerFestival plaats. In en om het amfitheater de Droomcirkel, op het plein tegenover Theater Aan de Slinger, vieren we twee dingen: de langste dag van het jaar én het 10-jarig jubileum van de Droomcirkel!

Het programma begint met het grootse geluid van het KNA-orkest, gevolgd door een opening met wethouder van Cultuur Ria Frowijn en een Midzomer vuurschalen ritueel verzorgd door beeldkunstenaar JoCa (de inspirator van de Droomcirkel).

Laat je inspireren door de expressieve dansers van Shine en de krachtige breakdancers van UC Crew. Daarnaast krijgen wij een bijzondere bijdrage van de verhalenvertellers van het Taalhuis. De avond is gevuld met een diverse mix van muziek, van hartverwarmende ballades tot aanstekelijke nummers waarbij meezingen onvermijdelijk is, en opzwepende bands die je zeker zullen laten dansen.

Deze avond wordt er ook een gezamenlijk kunstwerk gemaakt op de muur van het ‘Huis van Houten’. Doe je mee aan dit creatieve project? Samen laten we een blijvende herinnering achter op de muur van het ‘Huis van Houten’.

Geniet van verfrissende lekkernijen van 'de IJsmannetjes', perfect om de zomerse avond op te fleuren. Daarnaast biedt de Aan de Slinger Keet een scala aan smakelijke hapjes en drankjes.

Op het festival zal ook een fototentoonstelling te zien zijn en hiervoor zijn wij op zoek naar foto's van de Droomcirkel door de jaren heen! Heb je bijzondere momenten vastgelegd in de Droomcirkel? Stuur je foto's uiterlijk 1 juni naar info@joca.nl en help ons de geschiedenis van deze bijzondere locatie te documenteren!

Dit evenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Voor meer informatie bezoek de website of neem contact op met events@theateraandeslinger.nl.

Vier met ons deze onvergetelijke avond tijdens het MidzomerFestival!

Georganiseerd door JoCa en Aan de Slinger, in nauwe samenwerking met 'van Houten&co', Shine, Bibliotheek Lek & IJssel, De Heemlanden en Kunsthuis Houten.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht