Loeren Festival maakt line-up compleet

Deze zomer organiseert Aan de Slinger het Loeren Festival in de kersenboomgaard in ‘t Goy in Houten. We wisten al dat onder andere Douwe Bob en RONDÉ dit jaar te zien zijn op Loeren, nu voegt de organisatie daar nieuwe namen én een extra avond aan toe! Op zaterdagavond 2 juli trapt Loeren af met een de dansvoorstelling Föld van Krisztina de Châtel.

Anna-Rose Clayton zie je dit jaar op het podium van Loeren met haar rauwe electro-pop. Ook komen de Hillbilly Moonshiners naar ’t Goy. Deze band is de laatste jaren uitgegroeid tot dé Mumford and Sons tribute band. Tijdens de show van de Valvetronic Brassband is het moeilijk stilzitten op hun geweldige beats & brass! Voor de kids komen onder meer Apennoten optreden, dit muzikale programma staat in teken van zingen, dansen en samen zijn. 

Programma zaterdag 2 juli
Op zaterdag 2 juli zie je de dansvoorstelling Föld, van de Hongaars-Nederlandse choreografe Krisztina de Châtel. Deze voorstelling is uitgegroeid tot één van de ijkpunten van de Nederlandse moderne dans. Föld is een ode aan fysieke kracht, maar ook een confrontatie met uitputting. Het is een eindeloos gevecht, waarin 6 dansers 18 kuub aarde omploegen. Voorafgaand aan deze bijzondere voorstelling is er een diner in de kersenboomgaard.

Programma zondag 3 juli
Op zondag 3 juli zie je onder andere Douwe Bob, Zuco 103, The Indien en RONDÉ op het podium in de kersenboomgaard. Theatergroepen Firma Frictie en MAN || CO komen met hun voorstellingen naar ’t Goy. Naast muziek, dans en theater is er nog veel meer te zien en te doen in de kersenboomgaard.

Kaartverkoop 
Het complete programma is te vinden op www.loeren.nl. Hier koop je ook je tickets. De kaartverkoop voor de zaterdagavond, inclusief diner, is ook gestart.

10888
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht