Loeren Festival maakt eerste namen bekend

Aan de Slinger organiseert op 3 juli 2022 de jubileumeditie van Loeren Festival. Muziek, theater en meer, dat is wat je kunt verwachten van dit sfeervolle zomerfestival. En de eerste namen zijn bekend! Onder andere Douwe Bob, RONDÉ en The Indien zie je dit jaar op het podium.

Singer songwriter Douwe Bob komt dit jaar naar de kersenboomgaard! De rasentertainer komt zijn nieuwe album Born To Win, Born To Lose aan ons voorstellen. Ook RONDÉ komt naar Loeren Festival. De Utrechtse band, die in 2014 doorbrak terwijl ze nog op de Herman Brood Academie zaten, is één van de populairste bands van het moment.

Ook The Indien, geroemd om hun bijzondere live shows, is klaar om zich te laten horen in de kersenboomgaard! Daarnaast is Zuco 103 toegevoegd. Een collectief dat met hun combinatie van Braziliaanse funk en moderne elektronische sound altijd een bijzondere show weet neer te zetten. Tot slot is de achtkoppige band The One and Only toegevoegd. Zijn nemen een oeuvre aan vrolijke jaren ‘60 hits mee.

Theaterprogramma
Ook de eerste namen van het theaterprogramma zijn bekend. Theaterduo Firma Frictie komt naar ‘t Goy voor een bijzondere productie en collectief MAN || CO brengt de dansvoorstelling Boom Goes the Dynamite. Ook zie je Freedom, een theaterproductie van Aan de Slinger, met 30 jongeren in de hoofdrol. Freedom gaat over een zoektocht naar het vinden van je eigen mening, jezelf mogen zijn en eigen keuzes maken. 

Activiteiten voor kinderen
Loeren Festival is er voor jong en oud. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen en alleen al op de locatie zelf is genoeg te doen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld op avontuurlijke ontdekkingstocht in de kersenboomgaard en binnenkort volgen de eerste namen van het kinderprogramma. Ook voor de inwendige mens is er genoeg te doen: er is een uitgebreid aanbod met lekker eten en drinken uit de regio.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Loeren is gestart! In de voorverkoop kost een Loeren ticket €19,50. Voor kinderen t/m 17 jaar betaal je €7,50. Houd www.loeren.nl in de gaten voor meer informatie over het programma!

10722
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht