Loeren festival is terug!

Deze zomer zijn we terug met een nieuwe editie van Loeren Festival! Zondag 3 juli 2022 is de kersenboomgaard van boer Vernooij in 't Goy het decor voor dit zomerse festival met de beste muziek, theater en kunst uit het land én uit de regio. 

Muziek, theater en meer…
Aan de Slinger organiseert voor de vijfde keer het bijzondere Loeren Festival. De kersenboomgaard van boer Vernooij is wederom het decor voor dit zomerse festival. De laatste échte editie van Loeren was in 2018, destijds nog onder de noemer Loeren bij de Boeren. Loeren biedt een heel veel aan entertainment: muziek, theater, kunst, activiteiten en heerlijk eten & drinken. 

Op de verschillende podia treden zie je grote artiesten, maar ontdek je ook nieuw talent uit de regio. Er zijn verschillende theatervoorstellingen en ga op avontuurlijke ontdekkingstocht in de natuur. In juli ligt de kersenboomgaard en de omgeving er prachtig bij en proef je de lekkerste kersen uit de Kromme Rijnstreek.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Loeren start vrijdag 18 maart om 10.00 uur, via deze pagina. In de voorverkoop kost een Loeren ticket €19,50. Voor kinderen t/m 17 jaar betaal je €7,50. 
Kom jij ook Loeren op ons festival?

Houd www.loeren.nl in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop en programma.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht