Lichtkunstfestival VONK

In de herfstvakantie van 2021 verlicht VONK Fort bij ’t Hemeltje. Op deze prachtige locatie, die tevens cultureel erfgoed is, vindt het allereerste lichtkunstfestival van Houten plaats. Rondom, over en dóór het 19e-eeuwse fort loopt een bijzondere en interactieve lichtkunstroute met spannende waterprojecties, performance art, lichtprojecties, interactieve installaties en meer. Treed binnen in een nieuw mini-universum van tegenstellingen – tussen licht en donker, dag en nacht en tussen de natuur en de digitale wereld.
 

De kunstenaars van VONK
Rondom, over en dóór het 19e-eeuwse fort loopt een bijzondere en interactieve lichtkunstroute. Met de werken van de volgende kunstenaars: Beeldjutters, A Visual Conspiracy, LiGHT-UP Collective, Front404, Huis van Vermeulen, Ellipsis, Timo Hoogland, LotteZ & Marijn te Kolsté, Eline Veldhuisen, Rutger Dam, Mirjam Debets, Marlin van Ek, Suzanne van Dongen, Stan Smeets, Bent van de Berg, Vermeulen & Dubbeldam, de leerlingen van basisschool De Bijenkorf en de leerlingen van College de Heemlanden
Benieuwd naar wat voor kunstwerken u kunt verwachten? Neem een kijkje op de website, Facebook- of Instagrampagina van VONK. 

Tickets zijn te koop via de website van VONK

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht