Kom naar het gezelligste huiskamerfestival van Houten!

Het is weer tijd voor het gezelligste festival van Houten: Gluren bij de Buren! 
Op zondag 2 oktober vindt de 15e editie van Gluren bij de Buren plaats in Houten. 

Er zijn 43 artiesten in Houten en omgeving te zien. Theatertalent van de Utrechtse Lichting komt met voorstellingen die je raken, zoals B A N G en Totale Treurnis. Daarnaast is er dit jaar veel muziek te horen in huiskamers. Van singer-songwriters zoals Melanie Ryen en NOEK tot klassieke muziek met Wick en Arjen. Van improvisatie met Herbert & Japee tot coverbands met hits uit alle hoeken van de muziek. En natuurlijk is er veel talent uit Houten dat van zich laat horen. Aanstormend theatertalent van de voorstelling Freedom speelt, na een succesvolle eerste vertoning op Loeren, nu ook op Gluren!

Fiets naar je vriend(in), collega of kennis die een prachtig optreden gaat geven. Of bel aan bij je buren, want daar is het vanmiddag te doen. Sla de huizen buiten de Rondweg zeker niet over, ook die zijn de moeite waard om in te gluren!

 Het festival wordt op 2 oktober 2022 om 12.30 uur geopend in de ‘Centrale Huiskamer’ op het Plein door de wethouder van cultuur Ria Frowijn. Daarna is het de beurt aan de jonge danstalenten van Stardance en een demonstratie van de freerunners groep. Vervolgens kan jong en oud zich in de Centrale Huiskamer de hele middag vermaken op de minigolfbaan, snackbar spelen bij Hout Frituur of zelf op zoek naar Verse vis! Stippel daarna een mooie vervolg route uit langs de huiskamers.

 Onze tip: ga op bezoek in buurten waar je nog nooit bent geweest. Kijk alvast online naar het programma via www.glurenbijdeburenhouten.nl of download het programmaboek in de bijlage. De gedrukte versie wordt ook door heel Houten verspreid en is natuurlijk te vinden in de Centrale Huiskamer.

Samen met alle huiskamer eigenaren en artiesten wensen we je veel plezier bij Gluren bij de Buren!

 

440
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht