Kapsalon Theater Aan de Slinger opent haar deuren

Kapsalon Theater Aan de Slinger opent woensdag 19 januari haar deuren!

Aan de Slinger doet mee aan de ludieke actie Kapsalon Theater, een initiatief van acteur Diederik Ebbinge en cabaretier Sanne Wallis de Vries. Deze middag wordt Aan de Slinger omgebouwd tot kapsalon, want in tegenstelling tot de theaters mogen die sinds 15 januari wel weer open. Bezoekers van Kapsalon Theater kunnen én naar andermans knip- of nagelbeurt kijken én iedereen wordt getrakteerd op optredens van cabaretiers, bands, zangers en zangeressen. Op deze manier kunnen de artiesten toch hun vak binnen de gestelde regels uitoefenen.

De kappersstoelen voor een echte knipbeurt bij Kapsalon Theater zijn volgeboekt!
Maar op de tribune is er nog plek om in goed gezelschap het reilen en zeilen van de kapsalon te beleven.
Kapsalon Theater brengt een mooie coupe, maar ook een haarscherp programma vol muziek, cabaret en dans. We schudden de krullen even los met een programma van 50 minuten, en dat driemaal deze middag.

Tickets bestellen voor de tribune
Kapsalon Theater om 14.00 uur, klik HIER

Kapsalon Theater om 15.00 uur, klik HIER 

Kapsalon Theater om 16.00 uur, klik HIER

Groot applaus voor onze kappers: Barbier/herenkappers Bram Borrias, en kapster Lotte Greeven van kapsalon Peachy Hairstylist in Utrecht.
…en natuurlijk de artiesten: dansschool Stardance, zangeres Isabel Commandeur, cabaretier Tom Lash, verhalenverteller Eric Borrias, zangeres Emily van Orsouw en de Red Flowers, jazzgitarist Marc van Vugt en zangeres Ineke Vandoorn, verhalenverteller Rian Los, de Nederlandse pop/soul zangeres met mooie kleinkunst teksten May Evans en ... houd onze updates in de gaten!

De regels van Kapsalon Theater
Entree met QR-controle en 1,5 meter afstand houden tussen huishoudens. Je krijgt in de zaal een plaatsje toegewezen op de tribune. En omdat we een kapsalon zijn: mondkapjes op.
Ach, als je haar maar goed zit!

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht