Kaartverkoop VONK Festival van start en eerste bekendmaking kunstenaars

In de herfstvakantie verlicht VONK Festival Houtens cultureel erfgoed Fort bij ‘t Hemeltje. VONK is een nieuw cultureel festival van Aan de Slinger in samenwerking met Staatsbosbeheer en de HKU, waarbij kunst, nieuwe media, lichtinstallaties, verdieping en beleving centraal staan. De kaartverkoop is gestart via www.vonkfestival.nl

Rondom, over en door het 19e-eeuwse fort loopt een bijzondere en interactieve lichtkunstroute met spannende waterprojecties, performance art, lichtprojecties, interactieve installaties en meer. VONK prikkelt alle zintuigen en verbindt, verrast en verwondert. Bezoekers ervaren een nieuw mini-universum van tegenstellingen - tussen licht en donker, dag en nacht en tussen de natuur en de digitale wereld. 

Door de uitgebreide en diverse programmering is het festival voor een breed publiek: van jong tot oud en van culturele beginner tot doorgewinterde kunstkenner. Kunstenaars die zullen exposeren langs de interactieve wandelroute zijn onder meer Beeldjutters, Front404, A Visual Conspiracy, Marijn te Kolsté en LotteZ.
 
Kom jij je verwonderen bij VONK? Tickets en meer informatie over het programma is te vinden op www.vonkfestival.nl.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht