Het Goud van Houten: live stream en voorstellingen

Het is bijna zover: op dinsdag 8 december staan de voorstellingen van Het Goud van Houten op het podium van Aan de Slinger. Ook zijn beide voorstellingen om 17.00 uur en om 20.00 uur thuis te zien via de live stream!

Tijdens de laatste repetities en de 'doorloop' was het al voelbaar: Het Goud van Houten is een voorstelling die je pakt. Twaalf 65-plussers nemen het publiek mee door Houten en langs hun herinneringen. Langs de Rietplas en de Kwalitaria. Langs de eetkamertafel, die fantastische reis en dat ene meisje van vroeger. Een voorstelling over ontzettend verliefd zijn, over de boerderij, over verlies, heimwee en de grilligheid van het leven. Over groot groeien, zoals ook Houten groeit. Over elk moment opnieuw koesteren.

Live stream
Beide voorstellingen zijn uitverkocht, dit mede vanwege de maatregel dat er max 30 bezoekers in de zaal mogen. Goed nieuws: ook vanuit huis zijn de voorstellingen te volgen via de live stream. Pak lekker wat drinken en een hapje erbij, en geniet van Het Goud van Houten. 
Live stream Het Goud van Houten 17.00 uur
Live stream Het Goud van Houten 20.00 uur

Het Goud van Houten is een pure voorstelling vol verhalen, gemaakt onder leiding van regisseur Sophie Plekker van Stut Theater uit Utrecht. Met live muziek van Roeland Drost en vormgeving van Stefanie Bonte. Spel door Ana Maria, Anna, Corry, Wanda, Jan, Davien, Tonny, Joke, Martin, Sjaan en Trudy. Het Goud van Houten is een project van Aan de Slinger, 'van Houten&co', Stut Theater en gemeente Houten. 

foto: Hans Hordijk

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht