Herfststukjes: programma jeugdtheater in de herfstvakantie

Herfststukjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie

In de herfstvakantie, van 14 t/m 22 oktober, waait festival Herfststukjes de theaters in. In acht theaters in de provincie Utrecht kun je je hart ophalen aan het mooiste jeugdtheater. Een afwisselend programma voor 2 tot en met 12+ met voor iedereen iets moois.    

Hieronder vind je het programma van Aan de Slinger

ZA 14 oktober: 10:30-11:00 uur en 14:00-14:30 uur / Foyer

Voorlezen
Voorafgaand aan de voorstelling WAS is er een half uurtje voorlezen ingepland voor kinderen vanaf 2 jaar. Het voorlezen is gratis, maar we willen u wel verzoeken om te reserveren. Wees er snel bij, want er zijn per keer maar 15 plekken beschikbaar.  

Tickets en meer informatie:
10.30 uur: klik hier
14.30 uur: klik hier

ZA 14 oktober: 11.00 uur en 14:30 uur / Theaterzaal
WAS 2+ door Casier & Dies
Per week doen we in Nederland gemiddeld 3,6 keer de was. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zit de was, de wasmand en de wasmachine vol leven! En zo ook in ‘WAS’; een non-verbale voorstelling vol verbeelding, over de schoonheid en het spel in het alledaagse. 

Tickets en meer informatie, klik hier

DI 17 oktober: 13:15 - 14:15 uur / JTSzaal
Jeugdtheaterworkshop
Voorafgaand aan de voorstelling van De Geheime Club is er een theater workshop gepland, waarbij kinderen op een speelse manier gaan theaterspelen. Deelname voor slechts €3,00! Reserveer snel, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar. 

Tickets en meer informatie, klik hier
 

DI 17 oktober: 14:30 uur / Theaterzaal
De Geheime Club 6+ door BonteHond
Niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. Misschien heb je nog niet van hen gehoord, maar zij zijn meer dan klaar om zich voor te stellen! 

Tickets en meer informatie, klik hier

WO 18 oktober: 13:00 - 14:15 uur / JTSzaal
Creatieve workshop
Voorafgaand aan de voorstelling van De Grote Gele Graafmachine is er een workshop gepland, waarbij kinderen zelf aan de slag gaan rondom het thema van de voorstelling. Deelname voor slechts €3,00! Reserveer snel, want er zijn maar 10 plekken beschikbaar.

Tickets en meer informatie, klik hier

WO 18 oktober: 14:30 uur / Theaterzaal
De Grote Gele Graafmachine 4+
Waarom zijn kleuters vaak geobsedeerd door graafmachines en hijskranen? Hoe komen die fascinaties tot stand? Biologisch bepaald of juist bijgebracht? Welke dingen leren we – soms al heel jong – aan? Welke afspraken maken we met elkaar en zijn deze zinvol? Lennart Monaster en Stefan Ernst maken een aanstekelijke mix van dans en theater waarin alle regels en gewoontes vrolijk door de wc worden gespoeld.

Tickets en meer informatie, klik hier 

 

Film
DO 19 oktober: 14:00 uur / Kleine Zaal
Elemental
In megastad Element City leven de vier elementen (vuur, water, aarde en lucht) al jaren samen. Vreedzaam, maar ook veilig apart. Daar komt verandering in wanneer de vurige Ember en waterman Wade tegen alle verwachtingen in verliefd worden op elkaar, en ook nog eens samen de stad moeten zien te redden.

Tickets en meer informatie, klik hier  

 

Betaal met je U-pas tegoed! 
Goed nieuws! Het gehele programma van Herfststukjes is te betalen met U-pas tegoed. Reserveer de tickets via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. Op de dag zelf kun je de tickets bij de kassa met je U-pas tegoed afrekenen.

Heb je vragen? Neem contact op met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Herfststukjes, jeugdtheater, film en workshops in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het complete programma op https://jeugdtheaterindevakantie.nl/herfststukjes/

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht