Gratis vervoer voor senioren bij de Wijkexpeditie

In de Wijkexpeditie op 6 en 7 juli beleef  je muziek-, theater- en dansvoorstellingen lekker buiten op diverse bekende plekken op het eiland van Schalkwijk. 

Startpunt is het Fort Werk Aan de Waalse Wetering. Beleef daar hoe de forten tot leven komen in een voorstelling van de jongeren van het Houtens Jeugdtheaterschool Aan de Slinger. De Lange Uitweg | De Zagerij Hier verbindt het verleden met het heden in muziektheatervoorstelling De Zagerij onder leiding van Anita van Soest. Een verhaal over een voormalig Houtens familiebedrijf met diepe wortels in het Houten van vroeger en nu. In Fort Honswijk kijken we met andere ogen naar het monumentale Fort Honswijk. Jonge dansers van verschillende Houtense dansscholen brengen een nieuw perspectief op het fort.

Voorstellingen duren ongeveer 30 minuten. De eerste serie start om 10.30 uur en eindigt 13.15.  De tweede serie start om 15:30 en eindigt  om 18:15. Dit geldt voor zowel zaterdag als zondag. 

Om dit speciale evenement voor zo veel mogelijk inwoners van Houten toegankelijk te maken is er een unieke samenwerking ontstaan tussen Theater Aan de Slinger en de PlusBus Houten. Dit heeft tot resultaat gehad dat wij gratis vervoer kunnen aanbieden voor inwoners uit de gemeente Houten van 55 jaar of ouder. U wordt thuis opgehaald en naar de 3 verschillende locaties gebracht. Na afloop brengen wij u ook weer thuis.

Aanmelden voor het gratis vervoer via wijkexpeditie@aandeslinger.nl. Per tijdslot kunnen er maximaal 7 senioren mee, vol = vol! Wilt u bij boeking s.v.p. uw ophaaladres en uw telefoonnummer aangeven. Voor vragen kunt u contact opnemen met 06-46161917 (Bea Nederhoff). 

15026
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht