Gratis online Livestream: De Reiziger (try-out)

Vanwege de lockdown mag Aan de Slinger t/m 14 januari geen voorstellingen of films vertonen met publiek. Goed nieuws: de voorstelling 'De Reiziger' wordt aangeboden als gratis online livestream op woensdag 12 januari om 20.15 uur.

Bekijk de voorstelling vanuit thuis als online livestream via deze link:  https://youtu.be/ONgLXwr2Vgg

Simpelweg door op de link te klikken, inloggen is niet nodig. Goed om te weten: terugkijken op een later moment is niet mogelijk.

Extra: nagesprek

Direct na afloop van de online voorstelling gaat de regisseur van het stuk Aike Dirkzwager graag met u in gesprek over de voorstelling. Hij kan uw ervaringen gebruiken in aanloop naar de première van het stuk. Ook dit nagesprek vindt online plaats, als videogesprek via google meets. Zit u achter een computer dan is inloggen niet nodig, wilt u het via uw mobiele telefoon bijwonen dan moet u eerst de app Google Meet installeren.

Wilt u dit nagesprek bijwonen, klik dan op deze link: https://meet.google.com/pfv-qeyx-cib

Bezoekers met tickets hebben 23 december een mail ontvangen dat de voorstelling niet live kan doorgaan en men geld retour krijgt. Heeft u geen bericht ontvangen? Neem contact op met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

De Reiziger, naar het gelijknamige boek van Ulrich Alexander Boschwitz, maakt voelbaar hoe het vijanddenken onder ‘gewone mensen’ kan groeien en voortwoekeren. Het verhaal, dat zich afspeelt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, is in onze gepolariseerde tijd daarom weer uiterst actueel. René Groothof is de Joodse zakenman Otto Silbermann. Hij raakt door toedoen van de nazi’s in 1938 alles kwijt, ook zijn gezin en familie. Als een opgejaagd dier, met een koffer vol geld, probeert hij het land te ontvluchten met de trein. Onderweg ontmoet hij een grote diversiteit aan mensen. Goede en slechte. Allemaal gespeeld door Leny Breederveld. Wie is de eens zo succesvolle Silbermann nog wanneer hem alles is afgenomen?

www.muziektheaterproducties.nl

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht