Gezellige setting in Theaterzaal met tafeltjes en stoeltjes

Een crisis maakt creatief! Nu men 1,5 meter afstand van elkaar moet houden, zijn wij aan het denken geslagen over de mogelijkheden in en van onze Theaterzaal. Er kan natuurlijk gebruik gemaakt worden van de tribune (met voldoende ruimte tussen de stoelen), maar we hebben een bonus in huis: een tribune die ingeschoven kan worden. Daarmee krijgen we een groot vloeroppervlak, waar we een heel leuke setting met tafeltjes en stoeltjes hebben uitgemeten. Gezellig voor de artiest en voor het publiek.

Tot de zomer gaan we er voor een paar kleinere voorstellingen en concerten al mee werken. Houd de website in de gaten en weet dat onderstaande maatregelen dan worden genomen.

Maatregelen corona-proof
Iedereen dient 1,5 m afstand van elkaar te houden wanneer men niet tot elkaars huishouden behoort, met uitzondering van maximaal 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. Komt u dus bijvoorbeeld met een kennis of vriend(in), dan bestelt u in één bestelling 2 kaartjes en mag u naast elkaar zitten.

Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website. Het is helaas niet mogelijk om bij de voorverkoopadressen tickets te kopen omdat dit anoniem gebeurt. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. De tickets worden ongeplaceerd verkocht. U krijgt dus geen rij- of stoelnummer. 

Kopers ontvangen vooraf een e-mail waarin wordt vermeld hoe laat u in het theater wordt verwacht: 30 minuten, 20 minuten of 10 minuten voor aanvang. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 90 gasten mogelijk te maken gelijktijdig te arriveren en de 1,5 meter afstand te houden. Om het vullen van de Theaterzaal veilig te laten verlopen, verdelen we het publiek in 3 cohorten. 
 
U wordt bij de entree van het theater verwelkomt. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft, wordt u niet toegelaten. Voor de inloop naar de Theaterzaal volgt u de instructies die onze medewerkers geven.

De garderobes zijn niet in gebruik, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen. U wordt verzocht om voorafgaand of na afloop van de voorstelling naar het toilet te gaan en niet tijdens de voorstelling. 

Bij de bar in de theaterfoyer kunt u een drankje bestellen en deze mag u meenemen in de Theaterzaal (deze consumptie is bij uw ticket inbegrepen). 

Bij de ingang van de zaal krijgt u een plaats toegewezen door een van onze medewerkers. Er zijn 45 tafels met elk 2 stoelen. Komt u met een groter gezelschap dan wordt u dus over meerdere tafels verdeeld. We houden rekening met de 1,5 m afstand wanneer mensen niet tot elkaars huishouden behoren, met uitzondering van max. 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. 

Na afloop van het programma verlaat u na een instructie veilig de zaal en het theater. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 90 gasten mogelijk te maken de 1,5 meter afstand te houden. 

Voor aanvang van de voorstelling zorgen we natuurlijk voor een extra schoon theater. De contactoppervlakken zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Vooraf en na afloop van de voorstelling kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de theaterfoyer. In de Theaterzaal zorgt ons luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht