Finale talentenwedstrijd Krachtvoer

Krachtvoer is een talentenwedstrijd die jonge muzikanten (tot en met 21 jaar) de kans geeft om muzikaal te groeien. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid om op te treden en meer ervaring op te doen als band of singer-songwriter. Zij maken kans op een optreden op het festival Loeren bij de Boeren en begeleiding door professionals uit het vak.

De voorrondes van Krachtvoer zijn inmiddels achter de rug en waren een succes. Gespreid over twee avonden in de foyer van Aan de Slinger gingen zes jonge artiesten de strijd met elkaar aan om een plek naar de finale. Besloten door een vakjury zijn er vier artiesten door naar de finale: Veerline, Imke, Emmely en Anna Lotte. Het waren gezellige, muzikale avonden, vol talent.

De finalisten krijgen ieder een adviesgesprek aangeboden met een professional uit het vak en mogen het 21 juni in jongerencentrum Enter weer tegen elkaar opnemen. De avond zal om 20.00 uur starten, vanaf 19.45 uur is de inloop. Eén winnaar wordt gekozen door de vakjury en één winnaar wordt gekozen door het aanwezige publiek. Kom dus vooral kijken en laat je stem horen. De entree is gratis. De twee winnaars van de avond winnen een felbegeerde plek op het festival Loeren bij de Boeren die op 8 juli in 't Goy plaatsvindt.

Locatie finale Krachtvoer: Hefbrug 1, Houten

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht