Filmbezoek corona-proof: wat kunt u verwachten? (update)

De voorbereidingen zijn getroffen om een bezoek aan onze films veilig te laten plaatsvinden. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de nieuwe regels die op 28 september in de persconferentie door het kabinet zijn afgekondigd.

Klik HIER voor het filmprogramma 

We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. Tickets koopt u vooraf via de website. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen.

Aanvang van de reguliere films is 20.30 uur, uitzonderingen zijn mogelijk. U bent welkom vanaf drie kwartier voor aanvang, dus 19.45 uur als de film om 20.30 uur begint. In verband met een veilige inloop in de zaal dient u er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn, om 20.15 uur. Is de inloop naar de zaal al begonnen, dan kunnen we u niet meer toelaten i.v.m. het naleven van de 1,5 meter maatregel. Er vindt geen restitutie plaats.

U wordt bij de ingang van het theater ontvangen door een medewerker en krijgt uitleg over het verloop van de avond. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft, wordt u niet toegelaten.

Voor aanvang is de bar in de Kleine Zaal geopend, waar u uw drankje bestelt dat is inbegrepen bij het kaartje. Het drankje mag u mee de zaal in nemen. Na afloop van de film is de bar gesloten.

Voor een veilige inloop in de zaal volgt u de instructies van onze medewerkers. U neemt uw jas mee de zaal in. De garderobes zijn niet geopend, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen.

Na afloop van de film volgt u de instructies van onze medewerkers en verlaat u het theater. 

Natuurlijk zorgen we voor een extra schoon theater. Om besmetting te voorkomen worden de contactoppervlakken en aanraakpunten zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. meerdere keren per dag en avond schoongemaakt. Vooraf en na afloop van de film kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de Kleine Zaal foyer. In de Kleine Zaal zorgt een luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Hartelijk dank voor uw medewerking. We maken er met elkaar het beste van! 

Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht