Filmbezoek corona-proof: wat kunt u verwachten?

Aan de Slinger draait weer films! De voorbereidingen zijn getroffen om dit veilig te kunnen laten plaatsvinden en niet onbelangrijk: de titels zijn bekend! Voordat de kaartverkoop start, leest u hieronder alvast wat u kunt verwachten.

Klik HIER voor het filmprogramma 

We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. Tickets koopt u vooraf via de website. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen.
 
Vanaf dinsdag 3 september bent u welkom vanaf drie kwartier voor aanvang, dus 19.45 uur als de film om 20.30 uur begint. U wordt bij de ingang opgevangen door een medewerker en krijgt uitleg over het verloop van de avond. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft, wordt u niet toegelaten.

Het is mogelijk om voorafgaand aan de film een drankje te bestellen, houdt u er rekening mee dat we u tijdig naar de zaal moeten uitnodigen en dat uw drankje niet mee de Kleine Zaal in mag. De garderobes zijn niet geopend, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen.

In verband met een veilige inloop in de zaal, dient u er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn, dus om 20.15 uur. Vervolgens vindt de inloop naar de zaal plaats. U wordt hierin begeleid door onze medewerkers. Bent u later dan 20.15 uur en is de inloop naar de zaal al begonnen, dan kunnen we u niet meer toelaten i.v.m. het naleven van de 1,5 meter maatregel. Er vindt geen restitutie plaats.

Na afloop van de film verlaat u na een instructie veilig de zaal. U kunt aan de bar van de Kleine Zaal het bij uw ticket inbegrepen drankje bestellen. Natuurlijk zorgen we voor een extra schoon theater. In de Kleine Zaal foyer plus in de balkonfoyer is er voldoende ruimte om na te borrelen. 

Om besmetting te voorkomen worden de contactoppervlakken en aanraakpunten zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. meerdere keren per dag en avond schoongemaakt. Vooraf en na afloop van de film kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de Kleine Zaal foyer. In de Kleine Zaal zorgt een luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Ook voor ons is deze situatie nieuw. We gaan in de praktijk merken hoe het werkt. Als nodig stellen we de werkwijze bij. We maken er met elkaar het beste van! 

Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht