Februari Filmmaand 2024 van start

In februari 2024 organiseren we voor de vijfde keer: Februari Filmmaand. Een maand met knallers van films, Oscarkanshebbers, lekkere hapjes en meer! 

De Oscars

Dit jaar worden de Oscars op zondag 10 maart uitgereikt. De nominaties zijn deze week bekendgemaakt. Wist je dat er vijf Oscargenomineerde films te zien zijn tijdens Februari Filmmaand? Oppenheimer (genomineerd in 13 categorieën), The Holdovers (genomineerd in vijf categorieën), Past Lives (genomineerd in twee categorieën), The Zone of Interest (genomineerd in vijf categorieën) en The Color Purple (genomineerd voor één Oscar). Wie gaat er een gouden beeldje winnen? 

Vele extra’s
Kom kijken naar vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2023 zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze je op een bijzondere manier raken. Laat je deze maand verrassen, betoveren, ontroeren en verwonderen door het prachtige filmprogramma dat is samengesteld. Bij een aantal films kun je een heerlijk horeca-arrangement bestellen. 

Bekijk het volledige programma hier.
 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht