Escape Room: Tournament of Champions

Het Jongerenpanel is opgezet door Aan de Slinger en Shine en organiseert verschillende activiteiten voor en door jongeren uit Houten en omgeving.
We willen leuke culturele activiteiten organiseren voor jongeren en wie kan beter bedenken wat jongeren leuk vinden dan zijzelf?  

De eerste activiteit van dit seizoen is deze film op zondag 14 november om 20.00 uur, aangevuld met een hapje een drankje en een kleine activiteit. Alle jongeren uit Houten en omgeving zijn welkom. Meld je aan!

Escape Room: Tournament of Champions is het vervolg op de succesvolle thriller Escape Room uit 2019. In dit nieuwe deel komen zes personen vast te zitten in nieuwe levensgevaarlijke escape rooms. Gaandeweg ontdekken ze wat ze met elkaar gemeen hebben waardoor ze kunnen overleven en komen ze er achter dat ze allemaal het spel eerder hebben gespeeld...

Kom op tijd want er staat om 20:00 uur een hapje en een drankje voor jullie klaar. Ook wordt jullie puzzel talent getest, want weet jij te ontsnappen uit onze filmzaal?  

Om alle jongeren enthousiast te krijgen en omdat het Jongerenpanel een nieuwe vorm heeft is deze avond gratis te bezoeken, de volgende keer zullen de kaartjes €7,50 kosten inclusief film, hapje en drankje. 

Meld je hier aan of via 0653948429.


 

8187
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht