Een weekend vol Jeugdtheaterschool
In het weekend van 15 & 16 juni jl. werden er vier voorstellingen van de Productieklassen van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger gespeeld. Er was een voorstelling over jongeren die de wereld wilden uitvinden. Een eigenwijze bewerking van Pinokkio waarbij een heuse achtervolging door het publiek plaatsvond. Een wedstrijd waarin gezocht werd naar de ultieme versie van jezelf én een groep examen jongeren in een vakantiehuis met een zeer ongenodigde gast die ze confronteerde met hun grootste angst. Sommige jongeren stonden voor het eerst op het toneel en anderen speelden al veel vaker. Ook wethouder Ria Frowijn was aanwezig en diep onder de indruk van dit Houtens talent. 

Het publiek heeft enorm gelachen en er werd hier en daar ook een traantje gelaten. In de foyer werden de spelers onder luid applaus toegejuicht door hun trotse publiek. 

Het seizoen zit er voor nu weer op. Vanaf september zijn er van maandag t/m vrijdag weer lessen te volgen bij de Jeugdtheaterschool (JTS). En volgend seizoen bestaat de Jeugdtheaterschool alweer 15 jaar! Daarnaast is er ook een speciaal nieuw aanbod voor volwassenen. 

Bekijk de website www.jtsaandeslinger.nl of mail voor meer informatie: jeugdtheaterschool@aandeslinger.nl 
 
📸 Paul van der Klei Fotografie
 
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht