Deksels Lekker blijft open met bezorgdienst in Houten

Deksels Lekker is een cateringbedrijf met een sociaal gezicht in Houten en tevens de huiscateraar van Aan de Slinger. In deze roerige tijd gaan zij gewoon door! De komende tijd deelt Deksels Lekker elke vrijdag een nieuwe weekmaaltijd en daarnaast hebben zij heerlijke quiches en salades. Verder heeft Deksels Lekker een wekelijks assorti van koeken en taarten voor bijvoorbeeld verjaardagen. Uiteraard wordt alles gratis aan huis bezorgd. 

Sociaal gezicht
Alle maatregelen hebben veel impact op ieders leven, maar binnen de maatregelen van de overheid kan Deksels Lekker doorgaan met creatief maatwerk. Elke dag komen er mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om samen te koken en te bakken en vooral vaardigheden te ontwikkelen. Op dit moment zijn dat maximaal 2 personen per dagdeel. Het is belangrijk voor hen om een fijne plek te hebben om naartoe te gaan. Het is een belangrijk onderdeel van regelmaat in deze onrustige periode. 

Deze Houtense ondernemer is heel blij dat zij door kunnen gaan om elkaar te ontmoeten, samen te koken en vooral heerlijk te eten. 

Kijk voor meer het menu en te bestellen www.dekselslekker.nl

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht