De Vlinder, een spektakel door de jeugd van toen

Van oktober 2019 t/m mei 2020 vindt het project De Vlinder plaats. Een danstheatervoorstelling voor en door 65-plussers uit Houten. Over Houten vroeger, en Houten nu. De voorstelling wordt een mozaïek van herinnering en ervaring, verbeeld in fraaie dansfiguren, poëzie, muziek, zang èn beeld. Uw inbreng wordt onze inspiratiebron!

Wie weet nog hoe het vroeger was? Houten is gegroeid van een intiem dorp naar een indrukwekkende Vinex-stad. In deze voorstelling deelt de ‘jeugd van toen’ hun verhalen over het dorp. Over de snelle groei van dorp naar stad. En de invloed daarvan op hoe mensen met elkaar omgaan en het leven in de stad.

Beeldend werken, fotograferen, dansen of musiceren. Doet u mee?
Beeldend kunstenaar Dorothé helpt u graag met technieken en materialen om uw idee vorm te geven. Fotograaf Paul zorgt dat u een sprong voorwaarts maakt en meer uit uw camera haalt. Musicus Fredrike laat u vol enthousiasme muziek maken en verzinnen voor de voorstelling. Choreograaf Ireen laat u ervaren hoe het is om danser te zijn in een uitdagende choreografie van lopen, dansen en bewegen in allerlei patronen.

Samen maken we de voorstelling. We verwelkomen zowel beginners als gevorderden!

De wekelijkse repetities zijn op dinsdag in Aan de Slinger (De Slinger 40 Houten). Deelname is € 98,- per persoon. U kunt ook in termijnen betalen (€ 14,- per maand – in 7 maanden). Korting voor U-pashouders is mogelijk. De voorstelling voor het publiek wordt gepresenteerd op zondag 10 mei (matinee), donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei 2020.

Interesse?
Spreekt het project u aan, laat het ons weten! Neem contact op met Angela de Vogel of Fleur Esmeijer van ‘van Houten&co’ via info@vanhoutenenco.nl of tel. 030 – 7001 500.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht