De Trap

De trap naar groei en ontwikkeling van jong Houtens talent
In de foyer van Aan de Slinger is in de 17 meter hoge vide een nieuwe trap gebouwd. Deze trap waar menig jong talent uit Houten zijn of haar stappen zal maken, raakt steeds verder gevuld met gesponsorde treden. 

Jong talent dat verbonden is aan Aan de Slinger
Met trots kunnen we u vertellen dat dit eerste jaar is dat het sponsorbedrag deels ten goede komt aan twee cursisten van Jeugdtheaterschool (JTS) Aan de Slinger die zijn aangenomen op de Docent Theater/Theatermaker-opleiding op de HKU: Isalinde Glerum en Nils Karssen. Isalinde begon in 2011 op de JTS en is inmiddels de ‘oudste’ cursist van de JTS. Ze heeft al in meer dan zeven producties meegespeeld. Nils Karssen werd een aantal jaren geleden gespot tijdens zijn rol in de schoolmusical van de Heemlanden en is sindsdien niet meer weg te slaan bij de JTS. Hij speelde al in vier producties mee.

Vanaf september beginnen Isalinde en Nils aan hun opleiding, we zijn supertrots dat deze twee het theatervak in gaan! Onderdeel van hun studie is het veelvuldig bekijken en bezoeken van voorstellingen, waarna ze hier analyses en recensies over moeten schrijven. Voor het bezoeken van de voorstellingen moeten ze zelf een pas aanschaffen, en dat kost natuurlijk geld. Hiervoor heeft elk van hen als bijdrage € 600,- ontvangen van Arjen Berendse, directeur/bestuurder Aan de Slinger. We wensen Isalinde en Nils ontzettend veel succes en plezier vanaf september!

Wij danken alle sponsoren hartelijk voor hun bijdrage aan de culturele en creatieve ontwikkeling van jong talent uit Houten, in dit eerste jaar Isalinde en Nils.  

De gehele opbrengst over de periode van vijf jaar wordt besteed aan de culturele en creatieve ontwikkeling van jong talent uit Houten. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Creativiteitsprijs van het Onze Lieve Vrouwe Broederschap (OLVB). Deze prijs, jaarlijks een bedrag van € 1200,-, wordt door een jury uitgereikt aan een aanstormend creatief talent uit Houten. Die besteedt de prijs aan verdere ontplooiing. Het andere deel van de opbrengst komt ten goede aan jong talent dat verbonden is aan Aan de Slinger.

Heeft u ook een warm hart voor de groei en ontwikkeling van jong talent uit Houten? Laat dit dan aan alle bezoekers van het gebouw zien met een naamsvermelding op de trap! Voor maar € 250,- (excl. BTW) staat de vermelding tot september 2023 op de trap. Mail naar directie@aandeslinger.nl of publiciteit@aandeslinger.nl.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht