Cultuuraanbod voor ouderen: denkt u mee?

Aan de Slinger, ‘van Houten&co’ en de gemeente Houten slaan de handen ineen om het cultuuraanbod voor ouderen in Houten te verbeteren. Daarvoor wordt o.a. een Adviesgroep Ouderen & Cultuur opgezet. Aan de Slinger is op zoek naar inwoners uit Houten die graag meedenken. 

De Adviesgroep bestaat uit 8 Houtense deelnemers (65-plus) en wordt begeleid door de cultuurmakelaar van Aan de Slinger. Tussen september 2019 en mei 2020 heeft de Adviesgroep 8 bijeenkomsten van steeds circa anderhalf uur, waarin verschillende thema’s aan bod komen. Bijvoorbeeld: Past het cultuuraanbod in Houten bij alle inwoners, dus ook ouderen? Wat moet aan het cultuuraanbod voor ouderen toegevoegd worden? 

Vindt u het leuk om mee te denken en samen met 7 anderen de stem van de ouderen in Houten te vertegenwoordigen? Stuur dan een e-mail voor 20 juli naar Marieke Wiersma van Aan de Slinger: educatie@aandeslinger.nl. Ook als u eerst nog aanvullende vragen hebt, kunt u met Marieke contact opnemen.

Meer informatie over de Adviesgroep Ouderen & Cultuur vindt u op de Projectpagina De Vlinder, klik HIER

Let op: Aan de Slinger is van zaterdag 20 juli t/m zondag 25 augustus op vakantie. Als u mailt in de vakantieperiode, wordt uw e-mail na de vakantie opgepakt. 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht