Belangrijk nieuws: Lichtkunstfestival VONK verhuist naar Fort de Batterijen!

Helaas is de locatie die we hadden gevonden op dit moment nog niet de plek om de lichtkunstroute te organiseren. Er is gebleken dat we de natuur bij Fort Honswijk te veel zouden verstoren en daarom hebben we besloten te verhuizen naar een prachtige andere locatie: Fort de Batterijen in Nieuwegein, nét over de gemeentegrens van Houten en op fietsafstand van Utrecht.  In en rondom deze nieuwe groene locatie kunnen we de interactieve lichtkunstroute perfect uitzetten en onze bezoekers en kunstenaars een geweldige ervaring bieden. En de VONK is al aanwezig, in de vorm van Batterijen. 
 
Tickethouders zijn vanmiddag via de mail op de hoogte gesteld. Heb je vragen? Check de infopagina of neem contact met ons op. 

Het kantoor van Aan de Slinger is vanwege de zomervakantie gesloten van zaterdag 15 juli tot en met 20 augustus. Wij verwerken uw bericht na de zomersluiting. Voor dringende vragen kunt u contact opnemen via vonk@aandeslinger.nl.
 

12323
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht