Amfitheater De Droomcirkel voor cultuurlessen buiten

Nu Aan de Slinger en vergelijkbare centra voor kunsten nog t/m 30 maart gesloten blijven voor publiek, is het geven van offline cultuurlessen niet toegestaan. Zo krijgen de leerlingen van de JTS al sinds december online theaterles. 

Goed nieuws! 
Op dinsdag 9 maart heeft Aan de Slinger een daktent over de Droomcirkel geplaatst. De zitkuil is hiermee getransformeerd tot een waar amfitheater. Gemeente Houten heeft dit initiatief van Aan de Slinger omarmd en met spoed hun medewerking hieraan gegeven. In dit openluchttheater is toneelspelen, dansen, muziek maken wel toegestaan. Van de Rijksoverheid mogen personen tot en met 17 jaar en hun begeleiding deelnemen aan georganiseerde (culturele) jeugdactiviteiten op openbare plaatsen en in de buitenlucht. 
 

JTS Aan de Slinger en vele anderen
Naast de JTS maken college de Heemlanden, SHINE en De Zangstudio van Emily van Orsouw ook gebruik van de overdekte droomcirkel voor hun lessen. Alle docenten staan te trappelen om hun leerlingen weer in real life les te geven. Maar ook zeker zijn kinderen en jongeren dolblij dat ze op deze manier weer zonder scherm les krijgen. 
 
Mayon van der Klei van de JTS: 
“Wat een feestje om iedereen weer te zien en wat héérlijk om samen theater te maken.”

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht