Aan de Slinger zoekt verhalen

Op 4 mei 2019, na de herdenking op het Oude Dorp, organiseert Aan de Slinger in samenwerking met Jeugdtheaterschool Aan de Slinger, SHINE en lef met letters een Vrijheidsroute. De Vrijheidsroute is een wandeling van Het Plein op het Oude Dorp naar Aan de Slinger. Een wandeling waarin je nog langer kunt herdenken, ervaren en beleven wat Vrijheid voor jou betekent. Een wandeling van de herdenking naar Theater Na de Dam in Aan de Slinger. Een wandeling van de herdenking naar een moment van samen nog een kopje koffie drinken. 

Oproep verhalen
Theaterspel, tekstvoordrachten en dans nemen je op de route mee. Hiervoor worden korte verhalen gezocht over Vrijheid en Herdenken. Wat betekent dit voor jou? En hoe zou jij dit in woorden vangen? Gezocht wordt naar verhalen van jong en oud. Verhalen uit het nu en verhalen vanuit de geschiedenis, alles is welkom!
Schrijf jouw korte verhaal of korte tekst op en stuur het in naar Aan de Slinger. De inzendingen vormen de inspiratie voor wat de Vrijheidsroute het publiek zal laten beleven.

Inzendingen verhalen
Je tekst of verhaal is maximaal 150 woorden lang.
Stuur je bijdrage in vóór vrijdag 1 maart 2019.
Inzendingen stuur je naar educatie@aandeslinger.nl
Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht