Aan de Slinger is ambassadeur !MPACT Houten

Met ingang van vandaag is Aan de Slinger ambassadeur van Stichting !MPACT Houten.

!MPACT Houten is een platform en een projectbureau voor duurzaam ondernemen. Vanuit het projectbureau wordt ondersteuning geboden aan ondernemers in de vorm van advisering, begeleiding en het opbouwen van een duurzame community.

Om andere lokale ondernemers te inspireren en te stimuleren op het gebied van duurzaamheid, zijn ze bezig met het project De Verdubbelaar. Dit betekent dat ze via hun ambassadeurs andere ondernemers bereiken. Hiermee willen ze bedrijven in de gemeente Houten helpen om op innovatieve wijze duurzaam te ondernemen. 

Net als Aan de Slinger hebben ambassadeurs van Stichting !MPACT Houten zelf een duurzaam aanbod of zijn ze actief hun bedrijf aan het verduurzamen. Hiermee hopen ze een groen netwerk op te bouwen, dat andere ondernemers zal inspireren en motiveren om ook actief te verduurzamen.

Op het futureproof platform kan digitaal een lokaal aanbod of oplossing aangeboden en gezocht worden. Tijdens de diverse bijeenkomsten van !MPACT Houten kan ook inspiratie op worden gedaan.

Kijk voor meer informatie op de website van !MPACT Houten of op het futureproof platform.
 

 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht